Nieuwe website in gebruik genomen
26
nov 2017

Nieuwe website in gebruik genomen

De nieuwe website en het Deelnemers Domein zijn in gebruik genomen en veel Vreedzame School accountbeheerders hebben inmiddels al een nieuwe inlogcode voor hun school aangevraagd en ontvangen.
 

Daarmee maken zij nu gebruikersaccounts aan voor hun collega’s voor toegang tot Mijn Vreedzame School en het vernieuwde Deelnemers Domein. Daar staat alles wat je als leerkracht nodig hebt om een les te geven: de video’s, de illustraties, de digitale lesondersteuning via Presenter en alle werkbladen. Alles netjes en overzichtelijk op een rij! Ook diverse stukken voor bijvoorbeeld de stuurgroep, zoals informatie over borging, checklists en formulieren zijn te vinden in het nieuwe Deelnemers Domein.

Oude website Vreedzame School uit de lucht
Per 1 december gaat de oude website uit de lucht. U kunt dan terecht op de nieuwe website. Het nieuwe Deelnemers Domein komt in een abonnementsvorm beschikbaar.

Binnenkort verwacht in het nieuwe Deelnemers Domein
Het Deelnemers Domein is dé plek waar in de toekomst vernieuwingen van het lesmateriaal, filmpjes, extra lessen en speciale nieuwsbrieven (gekoppeld aan de actualiteit, zoals eerder lesbrieven over de Zwarte Pieten-discussie en over de aanslagen in Turkije) te vinden zullen zijn. Binnenkort verwacht in het nieuwe Deelnemers Domein: Een speciale les die u kunt geven na het afnemen van de Veiligheidsthermometer, nieuwe ideeën over hoe ouders te betrekken bij de Vreedzame School activiteiten en de introductie van een nieuwe activiteit.

Jaarabonnement met korting
U kunt zich vanaf nu aanmelden. Het jaarabonnement gaat in op het moment van aanmelding en kost €150,- euro. Bij aanmelding vóór de zomervakantie 2018 krijgt u een eenmalige korting en betaalt u slechts €99,- euro voor het eerste jaar. Het jaarabonnement wordt automatisch verlengd, maar u ontvangt tijdig een reminder zodat u het desgewenst ook kunt opzeggen. Via dit formulier kunt u zich aanmelden.

LET OP:
Heeft u als Vreedzame School accountbeheerder al een inlogcode voor kennismaking met de nieuwe website aangevraagd, maar heeft die inlogcode u nog niet bereikt? Laat dat dan even weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst aangepast op zondag, 26 november 2017 14:51

Lees de laatste

Nieuwsbrieven