Huis van Erasmus: lezing Micha de Winter

Huis van Erasmus: lezing Micha de Winter

Op zondag 28 oktober organiseert het Huis van Erasmus een voordracht van Micha de Winter in de centrale bibliotheek van Rotterdam, onder de titel De Pedagogiek van de Hoop - Opvoeding tot Wereldburger van Erasmus tot 2032.


Het Huis van Erasmus in Rotterdam heeft als doel om een cultuur van vrede en actieve geweldloosheid te bevorderen. Op deze wijze wil de stichting bijdragen aan een vreedzame en rechtvaardige wereld en aan een cultuur van kosmopolitisch burgerschap met ruimte en respect voor de medemens. En daarmee een concrete, hedendaagse invulling geven aan het gedachtegoed van Erasmus.

Belangstellenden voor de lezing kunnen zich aanmelden: tot 1 augustus bij Rein Heijne, tel. 010-4049148 en op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; en vanaf 1 augustus bij de Centrale Bibliotheek van Rotterdam, tel. 010-2816100 en op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De entree bedraagt € 5,00 inclusief drankje. 

Waar: De Centrale Bibliotheek - Hoogstraat 110, Rotterdam.
Wanneer: Zondag 28 oktober van 14.00-16.00 uur.