Aanvragen abonnement Deelnemers Domein

Aanvragen abonnement Deelnemers Domein

Vreedzame School accounthouders kunnen op deze pagina een abonnement aanvragen op het Deelnemers Domein van De Vreedzame School. Zij ontvangen dan inloggegevens waarmee zij gebruikersaccounts kunnen aanmaken voor hun collega’s voor toegang tot Mijn Vreedzame School en het Deelnemers Domein.

Waarom een abonnement nemen?
In het Deelnemers Domein staat alles wat je als leerkracht nodig hebt om een les te geven: de video’s, illustraties, Presenter-les en werkbladen. Voor de stuurgroep zijn er diverse stukken te vinden, zoals informatie over borging en kijkwijzers. In de toekomst plaatsen we vernieuwingen, zoals nieuwe lessen, video's en checklists in het Deelnemers Domein. 

Jaarabonnement
Een jaarabonnement gaat in op het moment van aanmelding en kost €150,- euro. Bij aanmelding vóór de zomervakantie 2018 krijgt u een eenmalige korting en betaalt u slechts €99,- euro voor het eerste jaar. Het jaarabonnement wordt automatisch verlengd, maar u ontvangt tijdig een reminder zodat u het desgewenst ook kunt opzeggen.
Heeft u geen gebruik gemaakt van de kennismakingsperiode tot 1 december 2017, dan kunt u hieronder ook eerst een proefabonnement van twee maanden aanvragen.

 

- Aanvraagformulier proefabonnement
- Aanvraagformulier jaarabonnement
- Algemene Voorwaarden CED-Groep

side VSlogo