Abonnement Deelnemers Domein

Abonnement Deelnemers Domein

Sinds 2017 is op deze website is een Deelnemers Domein ingericht waar een abonnement voor kan worden aangevraagd. In het Deelnemers Domein staan allerlei benodigdheden voor het geven van de lessen zoals video’s, de digitale lesondersteuning van Presenter, illustraties en werkbladen. Vernieuwingen, zoals nieuwe lessen, video's en dergelijke worden altijd in het Deelnemers Domein geplaatst. Verder vindt u er veel documenten die nodig zijn om het programma te borgen, stukken voor de directie en de stuurgroep en ook alles wat u nodig heeft voor de mediatorentraining.

Aanvragen
LET OP: Het abonnement op het Deelnemers Domein is vrijwillig en kost € 150,- per jaar. U moet dit abonnement zelf aanvragen, het is geen onderdeel van uw licentie. Het is verstandig om het abonnement tijdig aan te vragen zodat uw school bij start van het programma van De Vreedzame School meteen gebruik kan maken van het Deelnemers Domein. Het jaarabonnement gaat in bij aanmelding en wordt automatisch verlengd, maar u ontvangt tijdig een reminder zodat u het desgewenst ook kunt opzeggen. U kunt er ook voor kiezen om eerst een proefabonnement van twee maanden aanvragen.

Accountbeheerder
Bij het aanvragen van het abonnement op het Deelnemers Domein geeft u ook meteen aan wie op uw school de accountbeheerder wordt. Deze accountbeheerder is spin in het web van uw vreedzame school: zij of hij beheert het abonnement op het Deelnemers Domein, maakt gebruikersaccounts aan voor alle collega’s en is uw interne contactpersoon voor vragen en opmerkingen over het gebruik van het Deelnemers Domein. 

Veelgestelde vragen
Kijk op deze pagina voor de antwoorden op veelgestelde vragen over het abonnement voor het Deelnemers Domein


- Aanvraagformulier proefabonnement Deelnemers Domein
- Aanvraagformulier jaarabonnemen Deelnemers Domein
- Algemene Voorwaarden CED-Groep
- Privacyverklaring CED-Groep

side VSlogo