Veelgestelde vragen over het abonnement voor het Deelnemers Domein

Veelgestelde vragen over het abonnement voor het Deelnemers Domein

 

01. Wat is het Deelnemers Domein?
02. Hoe kan ik als leerkracht toegang krijgen tot het Deelnemers Domein?
03. Wat is de taak van de accountbeheerder?
04. Ik ben mijn inlogcode kwijt, wat moet ik doen?
05. Ik wil een nieuwe accountbeheerder toewijzen, wat moet ik doen?
06. Hoe kunnen wij gebruikersaccounts van leerkrachten die vertrokken zijn, verwijderen?
07. Waar kan ik als accountbeheerder zien welke leerkracht een inlogcode heeft?
08. Waar kan ik als accountbeheerder zien wat de inlogcodes van leerkrachten zijn?
09. Onze school gaat fuseren, wat nu?
10. Er is iets veranderd in de gegevens van onze school (bijvoorbeeld de naam of het emailadres), wat nu?


 

Wat is het Deelnemers Domein?

Op de website van De Vreedzame School is een Deelnemers Domein ingericht. U heeft hiervoor een abonnement en een inlogcode nodig. In het Deelnemers Domein staan allerlei benodigdheden voor het geven van de vreedzame schoollessen zoals video’s, de digitale lesondersteuning van Presenter, video’s, illustraties en werkbladen. Vernieuwingen, zoals nieuwe lessen, video's en dergelijke worden altijd in het Deelnemers Domein geplaatst. Verder vindt u er veel documenten die nodig zijn om het programma te borgen, stukken voor de directie en de stuurgroep en ook alles wat u nodig heeft voor de mediatorentraining.
Het abonnement op het Deelnemers Domein is vrijwillig en kost € 150,- per jaar. U moet dit abonnement zelf aanvragen, het is geen onderdeel van uw licentie.

Terug naar overzicht

 

Hoe kan ik als leerkracht toegang krijgen tot het Deelnemers Domein?

Dit kan de ‘accountbeheerder’ voor u regelen. Bij het aanvragen van het abonnement op het Deelnemers Domein moet uw school aangeven wie de accountbeheerder wordt. Zij of hij beheert het abonnement op het Deelnemers Domein, maakt gebruikersaccounts aan voor alle collega’s en is de interne contactpersoon voor vragen en opmerkingen over het gebruik van het Deelnemers Domein. Weet u niet wie uw accountbeheerder op school is? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is een speciale handleiding voor leerkrachten die willen werken in het Deelnemers Domein.

Terug naar overzicht

 

Wat is de taak van de accountbeheerder?

Bij het aanvragen van het abonnement op het Deelnemers Domein geeft uw school meteen aan wie de accountbeheerder wordt. Deze accountbeheerder is spin in het web van uw vreedzame school: zij of hij beheert het abonnement op het Deelnemers Domein, maakt gebruikersaccounts aan voor alle collega’s en is de interne contactpersoon voor vragen en opmerkingen over het gebruik van het Deelnemers Domein. Er is een speciale handleiding voor accountbeheerder waarin staat uitgelegd welke stappen u moet nemen om uw collega’s te voorzien van inlogcodes.

Terug naar overzicht

 

Ik ben mijn inlogcode kwijt, wat moet ik doen?

Wanneer u als gebruiker niet kunt inloggen is het zaak om contact op te nemen met de accountbeheerder op uw school. Hij of zij kan uw account laten verwijderen en daarna een nieuw account voor u aanmaken. Weet u niet wie uw accountbeheerder is, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bent u de accountbeheerder en bent u uw inlogcodes kwijt, dan kunt u direct contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Terug naar overzicht

 

Ik wil een nieuwe accountbeheerder toewijzen, wat moet ik doen?

Wanneer er een nieuwe collega de taak van accountbeheerder op zich neemt, moet deze worden gewijzigd in het systeem. U kunt de nieuwe accountbeheerder doorgeven via het formulier Aanmelding accountbeheerder

Terug naar overzicht

 

Hoe kunnen wij gebruikersaccounts van leerkrachten die vertrokken zijn, verwijderen?

Dit kan de webmaster van De Vreedzame School voor u regelen. Stuur een bericht met de namen en emailadressen van de te verwijderen leerkrachten per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Terug naar overzicht

 

Waar kan ik als accountbeheerder zien welke leerkracht een inlogcode heeft?

In de beheerdersomgeving staat onder ‘Schoolgebruikers’ een overzicht van alle gebruikersaccounts die een accountbeheerder voor de collega’s op school heeft geregistreerd. U moet de verificatiecode u per mail van ons hebt ontvangen invoeren en op ‘Zoeken’ klikken om deze accounts te zien.

Terug naar overzicht

 

Waar kan ik als accountbeheerder zien wat de inlogcodes van leerkrachten zijn?

In verband met de systeemveiligheid en privacywetgeving kunt u dit niet inzien. Leerkrachten kunnen wel hun eigen inlogcode zelf wijzigen.

Terug naar overzicht

 

Onze school gaat fuseren, wat nu?

Een fusie kan gevolgen hebben voor de voortzetting van uw abonnement en uw accounts. Neem tijdig contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Terug naar overzicht

 

Er is iets veranderd in de gegevens van onze school (bijvoorbeeld de naam of het emailadres), wat nu?

Als er iets verandert bij u op school kan dat gevolgen hebben voor de voortzetting van uw abonnement en uw accounts. Neem tijdig contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Terug naar overzicht


- Aanvraagformulier proefabonnement Deelnemers Domein 
- Aanvraagformulier jaarabonnement Deelnemers Domein
- Algemene Voorwaarden CED-Groep
- Privacyverklaring CED-Groep

side VSlogo