Grote Binnenkomer en Afsluiterwedstrijd

Grote Binnenkomer en Afsluiterwedstrijd

Elke les van De Vreedzame School start met een binnenkomer en eindigt met een afsluiter. Sinds kort hebben we in Nederland maar liefst duizend Vreedzame Scholen. Een mooi moment voor leuke, nieuwe binnenkomers en afsluiters! Wie verzint de nieuwe binnenkomer of afsluiter van 2019?!

 

Natuurlijk mogen de leerlingen van alle Vreedzame Scholen hierover meedenken. Een speciale kinderjury beoordeelt alle ideeën. De jury bestaat uit drie leerlingen van Openbare Basisschool Overvecht, de allereerste Vreedzame School in Nederland.

"Onze locaties hebben allemaal de juryleden voorgedragen. Zij zijn heel trots dat ze dit mogen doen en voelen zich echt verantwoordelijk", vertelt leerkracht Elske Westland, die de kinderjury begeleidt.

Begin oktober kwam de kinderjury voor de eerste keer bij elkaar. “Dat was best spannend, want de drie leerlingen kenden elkaar nog niet maar moesten wel gelijk samen aan het werk. Het was mooi om te zien hoe goed dat ging. Ze waren heel enthousiast en betrokken.”
De jury stelt zich graag voor!

 

Loading the player...
 
- Download het deelnameformulier (u kunt dit formulier digitaal invullen en inzenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)