Mediatieformulier aangepast

Mediatieformulier aangepast

Oók in het kader van privacy en de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) hebben wij ons lesprogramma kritisch bekeken op privacygevoelige informatie. Daarbij stuitten wij op het ‘mediatieformulier’ in het leerlingboekje wat wordt ingevuld na elke mediatie. Op de mediatieformulieren werd gevraagd welke leerlingen het conflict hadden. Op dit punt hebben we het formulier aangepast: er wordt nu gevraagd uit welke groep de betreffende leerlingen kwamen. Hiermee dienen wij de privacy van de leerlingen.


Mocht u – ondanks ons zorgvuldig handelen - onverhoopt andere voorbeelden tegenkomen in het programma, waarbij het materiaal zelf privacygevoelige informatie verzamelt, dan horen wij het graag. Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De aangepaste documenten zijn vervangen in het Deelnemers Domein. Heeft u (nog) geen inloggegevens voor het Deelnemers Domein raadpleeg dan de accountbeheerder van uw school. Heeft de school nog geen abonnement op het Deelnemers Domein, dan kunt u dat hier aanvragen. Zie ook de Veelgestelde vragen over het Deelnemers Domein.